View What? in a larger map

seara asta faci un post lung deci?

acum va scriu din hard. asa se termina conversatia mea si a lui grunsi pe cand coboram din autobus. inainte de asta o zi exhaustiva. dimineata vorbesc cu eve, de care intre timp am ajuns sa fiu foarte legat si sa tin foarte mult la ea, vorbeam cu ea sa ne intalnim asi. avand in vedere ca nu o vasusem weekendul asta eram foarte nerabdator sa ma intalnesc cu ea. am fixat intalnirea la ora 2 in matei. ajung pe la 2 si 10, astept 10 min si primesc un telefon de la ea. "nu pot sa mai ies, si no sa mai pot iesi niciodata. mam certat cu ai mei, acuma vine tata acasa, trebuie sa inchid." :| imaginativa.. puneti-va in locul meu si ganditi-va cum ma simteam. am luat telefonu si am sunat-o pe o prietena foarte buna de a noastra sa iasa cu mine la o bere sa povestim despre toate astea. a venit mada, impreuna cu hash, si am mers in irish la o berica. dupa prima bere (bauta din 3 guri) ma suna din nou eve si ma intreaba unde suntem ca vine si ea in juma de ora. FERICIREA DE PE LUME = eu. brusc toate probleme mi-au disparut. apare eve totu devina mult mai frumos si mai interesant. pot folosi expresia mea uzuala "life is pink".
in atla ordine de idei, cu hash la o poveste.
eu: " ce musica asculti"
el: " underground hip hop"
bun, nu e de mirare ca am fost uimit cand a inceput sa imi povesteasca de TRUDA. il intreb cum de asculta truda, si nu ma astept din partea lui sa imi raspunda cu:
" pai ascutl si truda, stiu ca e power metal"
incerc sa il inchid si ii cites dintro piesa: "iubeste-ma! trud..."
el: "imi place mai mult aia cu popa" :| am ramas masca.
mai departe avansand in seara apare grunsi. incepem sa povestim de chefu la care a fost cu o si in urma. (btw: you naughty naughty ale). in conclusia povesti grunsi desemneasa un: "cel mai rau dupa chefu asta imi pare ca mi-am pierdut bricheta" rolflmaol (rolling on the floor loughing my ass out lout)
ne pornim din irish spre hard, luam autobusul unde eu rand ca un retard nonstop fara motiv. cand sa ne dam jos din autobus o studenta face o remarca izbitoare: "tocmai m-am lovit la nivelul pectoralului".... in traducere libera se spue: "mam lovit in tztza"
am sis ca postes acum ca daca mai stau pana la sfarsitul serii se mai aduna si deja ma lungesc cu postul si va plictisesc.

noapte buna.

3 răspunsuri:

salut, da add la urbancj@yahoo.com sa vorbim ceva !


Numai bine !

dragule, osa va va omor, pe tine si pe alex. (da, mah, sa stii ca o fost)

hopa, ma bâlbâi... :D