View What? in a larger map

inceput de saptaman


un inceput de saptamana fara idei de scris in blog, dar intamplator am dat peste niste lucruri care s-ar putea sa va amuze sau sa va intereseze.

incepem cu una haioasa probabil ca deja ati si ras la poza cu vrei sa fi miliardar varianta cinstita. daca tot e trend 6 cai, si totata lumea are cel putin un post pe blog despre acest film, trebuia sa fac si eu. no sa va explic sau sa va dau linku ca stiti sigur de faza.

continuam cu o stire mondena zic eu fericita pentru tara noastra draga si scumpa. romani de la pro tv au primit premiul emmy 2008 pentru productia "tu stii ce mai face copilul tau?". campanie lansata anul trecut care privea cazurile unor copii abandonati in romania de pariti plecati in strainatate la munca. acest premiu ravnit de mai toti reporteri existenti a fost acordat echipei de la pro tv pentru calitate reportajului privind modul de filmare, narare, continutul reportajului si impactul asupra publicului. e prima data cand acest premiu revine romanilor, deci o urare de bine pentru noi toti si sa speram la mai bine.

si in tema blogului am gasit doua filmulete care trebuie sa le impartasesc cu voi.





sper sa va placa. multumesc lui mircea pentru feedbacku acordat prin viu grai postului precedent, si sper ca primind mai multe reactii de la voi sa pot sa postez din ce in ce mai bine si sa multumesc mai multa lume.