View What? in a larger map

Cursuri de limbi străine

În învălmășeala de site-uri care apar peste noapte și de afaceri care se pornesc, sunt unele interesante, alte destepte și altele care fac un bine comunității.

De curând un prieten și-a deschis un site nou nouț, www.limbafranceza.com. Dacă vrei să înveți limba franceză, folosind un tutorial bun, atunci site-ul www.limbafranceza.com este cea mai bună soluție pentru tine. Cum ai putea să înveți limba franceză mai ușor decât cu un profesor sau la școală? Folosind tutorialul de limba franceză oferit de către echipa de la www.limbafranceza.com.

Structurat pe 5 cd-uri cu tutoriale de unde poți învăța rapid și eficient limba franceză. Prețul pachetului e aproapre gratis și e echivalentul unei ședinte de meditații cu un profesor particular de limba franceză.

Tutorialele de la limbafranceza.com oferă și teste pentru evaluarea corectă a nivelului de cunoștinte de limbă franceză. E un site pe care vi-l recomand.

4 răspunsuri:

fake and gay. cati bani ti-a dat sa spui asta?!

joke aside tutorialul e pe bune. daca aveti bani si vreti sa invtatati, buy it.

gata cu reclama!

tutorialu e pe bune, nu mi-a dat bani sa pun asta, si e scris mai nashpa ca l-am scris mai mult pentru zeul Google, nu pentru cititori. Si lui zeul Google ii plac repetitiile de cuvinte si alte cuvinte cheie de pe acolo.

tutorialu e pe bune

Zeului Google nu ii place cand te straduiesti prea mult sa ii bagi ceva pe gat. E suspicios sa stii, ca o prietena :)

Deci, va trata acesta rticol cu calificativul: Spammy.

Trust me!

Adi draga, am ajuns pe prima pagina :D deci ii ok :P no fost spamm enough.