View What? in a larger map

Ai 18 ani?

Ai 18 ani? Și areți buletinul. E nostalgic acum, la 19 ani, când mă gândesc la asta. Nu m-a mai întrebat de mult nimeni asta, dar și mai ciudat e că nu am mai văzut să fie nimeni întrebat.

Dar acum recent am vazut o scenă de genul în Hard și mi-am amintit. E nostalgic, privind în retrospectivă, cât de mult ne doream cu toți să avem 18 ani să arătăm buletinul și cât de ciudă mie acum că nu mă mai întreabă nimeni.

În altă ordine de idei a început sesiunea. SRTRES! Și cel mai stupid stres. Nu de examene ci de: nu știu când am examenele. Și că nu știu ce și de unde să învăț. Așa că vă las cu postul ăsta scrut și mă pun să mai citesc ceva.3 răspunsuri:

Interesant... Pe mine pana mai vara trecuta ma intreba cate cineva daca am 18 ani... Bine, eu nu ii arat cu dat dracu... si aratam permisu - eheheh! Pai daca ei erau ironici, eu sa nu fiu? :D
Dar ai dreptate, nu prea mai intreaba lumea.. curios, dar o sa te anunt cu prima ocazie cand m`o intreba pe mine cineva.

spor la invatatt ;))

Salut www.SpuneNuDrogurilor.com este o echipa recent formata, nonprofit, care si-a propus sa lupte pentru constientizarea opiniei publice, a tinerilor debusolati de societatea în care traim despre tot ceea ce înseamna consum de droguri într-un fel sau altul.
Daca prin actiunea ta, salvezi o singura viata de la decadere, considera ca ti-ai atins scopul, alaturi de noi toti ceilalti.

Daca doresti sa sustii aceasta campanie, afisaza pe blogul tau un banner, codul se preia de la: www.spunenudrogurilor.com vei fi sustinut si tu de aceasta campanie lasa un comentariu daca ne sustii sa te sustinem si noi Scuze de deranj