View What? in a larger map

Leul - reflexii

Înainte de post: votaţi vă rog >>

După cum vă spuneam în postul trecut, ieri am fost în Leul. E frumos acum acolo, totul e stilat, aproape curat şi te face să te simţi ca într-un loc high-class. Dar totul pare frumos ochiului neantrenat. Puţină atenţie la detalii minore, care fac totul.

Sucul luat de la Mac de exemplu ar trebui lăsat pe balustrada din dreapta dinaintea intrării unde, lumea stilată care merge la Leul îşi lasă la rândul lor sucurile si shakeurile. Să nu uiţi să te bagi puţin în faţă dacă vrei să apuci o vorbă cu recepţionista care, ăsta fiind un lucru foarte folositor, îţi va nota numărul de telefon urmând să te sune când se elibrează vreo masă/pistă.

Bineînţeles la fel ca şi în malluri este plin de baieţi "arătoşi" cu părul întins si cu cămăşile desfăcute până la buric, cu lanţuri impresionante, cu ciocate costume la adidaşi etc. Dar e şi lume valabilă pe acolo. De notat e că nimeni nu se uită urât la tine, cum se mai întâmplă prin alte locuri, şi fetele care îi însoţesc par a fi mai deştepte decât piţipoancele de rând.

Nu uitaţi că pentru cazuri extreme e bine să folosiţi Atlasul de Mitocănie Urbană, deşi încă se lucrează la el.

1 răspunsuri:

Dude, nu e reflexi ci "reflexii", in rest fain post; totusi sunt multe tipe proaste si acolo, dar nu neaparat la o densitate asa de mare ca in alte locuri insa ele exista...si asteapta...si asteapta, ca si un ninja dupa colt, si iti va ucide familia...i sense i went too far...