View What? in a larger map

HAHA!

Da! De când am aşteptat asta. Dacă sunteţi bloger probabil ştiti ce înseamnă ZeList. Pentru cei care nu ştiţi, ZeList este un site, care calculează cele mai importante chesti din peste 30.000 de bloguri şi zeci de publicaţii. Urmăreşte track-back-urile, comentariile, vizitatorii şi mai tot ce ţine de calitatea unui blog, şi stabileşte un anumit scor.

Eram foarte pornit pe Zoso că deţinea locul 1 cu blogul său, care sincer ziceam că nu merită. În sfârşit şi-a pierdut poziţia. Cabral a reuşit să îl întreacă! Zoso nu mai e pe locul 1.

Mulţumim fanilor.

Din păcate eu am picat în jos săptămâna asta. Sper ca în săptămîna care urmează să primesc mai multe comentarii şi să apară linkul meu pe mai multe siteuri pentru a creşte în top.

4 răspunsuri:

Ah damn Garby... ai picat cam jos... nuuu :( ... la naiba.. chiar ma oftic :| De ce tocmai tu ? :((

deci de-asta ma chinui sa iti citesc blogul? ca sa aflu ca nush cine o mai scazut in top? si nush cine acuma e locul intai???!! ce plm inexistenta, omule, te transformi in CANCAN!?

-te reneg.

@remka se-ntampla, las ca urc sapt viitoare
@morning child cancan e citit pentru ca lumea afla chesti. ti-am relatat despre un topic pe care pe unii ii intereseaza pe alti nu. e ca si cand ti-as povesti cine o castigat oscaru. same shit. btw ale. ,!,,(O.o),,!, [up]

Hehe. Intamplator mai intru din cand in cand la zoso pe blog... mi-e cam indiferent pe ce loc e unele chestii sunt interesante altele nu. Intru si la cabral si mi se pare foarte okay omul e foarte "pe shleau" ca si bendeac care e foarte tare.
Nush la ce se refera morning_child cu cancanu da e de tot rahatu ziarul sincer - ce sa-i ceri e tabloid.