View What? in a larger map

Clujul e cel mai frumos oraş pe care l-am vizitat

Bună, numele meu este Maxxi Taxi, dar prieteni îmi spun Maxxi. Ieri, am plecat din Suedia, ţara unde locuiesc eu defapt şi unde lucrez la Google şi am ajuns împreună cu alţi doi prieteni în Cluj.
Unul dintre ei a propus să mergem şi noi în club ca tot omul vinei seara să ne distrăm puţin şi să vedem cum arată viaţa de noapte a Clujului. Astfel, ca proştii, ne-am pus frumos pe o bancă pe Eroilor şi am început să ne uităm după fetele, ce intrau pe poarta unde credeam noi ca este club Seven.

S-a făcut undeva înspre 12 noaptea, când am observat, la o altă poartă, exact în spatele nostru că scria mare şi frumos: "Seven". Dacă tot nu ştiam ce lume merge în Seven, dar am văzut lumea care intra pe cealaltă poartă, am zis hai să mergem acolo.
Aşa am ajuns noi, turiştii de noi, (eu din Suedia, Vougue Ciprian din Râmnicul Vâlcea şi Liga Alex din Arad) în Janis. Pub respectabil cu intrare şi cu card, şi cu preţuri mari. Dar pe lângă asta atmosfera de jos e desprinsă parcă dintr-un peisaj de basm...

Nu, nu basmurile cu Ilene Cosânziene şi Feţi Frumoşi, basmele moderne pe care le vedem la MTV: Era o dată ca niciodată, într-un club o gârlă mare de oameni. Şi pe când nici unul dintre ei nu ştia cei aia purice, a pornit muzica. Şi toţi au început să sară în sus, de parcă nici unul nu era potcovit. Pe muzică lubrică (dă-i un dexonline la cuvânt, că dejeaba îţi spun că e sinonim cu lasciv) au început cosânzienele să apară. Şi uite aşa fiecare Făt Pletos din Lacrimă începe să îşi găseacă o parteneră, şi trăiesc fericiţi până la adân... sfârşitul serii.

*poza e din Matrix, nu din Janis!*

No, pe scurt, o fost super fain, deci prodigy poate să mă pupe-n fund, şi toţi cei 15000 de oameni care au fost acolo şi au dansat în atmosfera aia superbă, energică, desprinsă din poveşti nemuritoare.

7 răspunsuri:

tipule, super mare dreptate ai :)

cu care parte nekta?

"Aşa că, ca proştii" -da-i un edit ca sa nu te cert.

am corectat maestre, merci de felicitarile personale :)

sau nu chiar... nu zic ca nu-i fain janisu'... da' get real, nu se compara cu concertu' prodigy

nu am cum sa compar 50 de oameni cu 15000 si muzica intrun beci cu concert live in aer liber.

dar cand nu ai atatia bani sa mergi, you deal with what you can.

Ai vazut vreodata manelisti in Janis ? Soooo funny believe me :))

PS : Janis e mai tare... da ce la prodigy era paine cu zacusca ? :>