View What? in a larger map

Atestat

Deci e dea dreptu ridicol.

M-am stresat să îmi fac atestatul, am terminat la 11 jumătate. Am luat repede taxi din centru spre şcoală ca să ajung la 12 jumătate la lucrarea scrisă. Nu îmi citisem nimic. Eram paranoic. Am terminat 2/3 din subiect la un calculator, iar apoi m-au mutat căci acel calculator nu avea internet. Am făcut şi pe al doilea calculator tot subiectul iar acum stau de o oră şi ceva, şi aştept să îmi corecteze şi mie cineva. Se mişcă cu viteză melcului şi subiectul este extrem de uşor ar fi trebuit să avem 30 de min maxim 1 oră să terminăm.

Proiectul pentru atestat îl puteţi vedea la www.smartstaff.ro

Sper să vă placă.

Vă mai dau un post când ajung în hard sau acasă după ce termin cu atestatul. Dar va mai dura, pentru că după asta trebe să îmi susţin lucrarea oral nu vreau să ştiu cât va dură asta.

Update!Deci mesaj: FUCK BOOBS.
Tocmai am terminat de postat mesajul curent şi profu termină cu cineva: "cine mai e?" întreabă el. Eu ridic mâna. Se porneşte înspre mine şi se întoarce pentru că în spatele lui o fată a ridicat mână. Clar că merge la ea. Deci eu încep să devin anti-ţâţe.

6 răspunsuri:

"spatele lui o faţă a ridicat mână"
te-o stricat diaCRITICELE :P
si nu esti singur care asteapta. io acuma am termina numai, ce-i drept, dar am facut toooot :)) hai sa mergem sa ne prezentam proiectele si apoi venim la corectare. tzatzele nu au nimic cu chestia in problema. mai ales ca e vorba de tzatze de bebelush ... aaaaa...

am fost al doilea din clasa care am terminat! acuma o trecut la tine. imi vine sa te ucid! miam corectat postu ca aveam vreo 5 greseli tu ai vazut doar uan

nu e vina mea, nu ma ucide. proful e un cal. dau click pe add. aici, in 13, e mai boring sooo..... te astept:D
prezentarea e la calc, vine tanti dragutza si te asculta.

ps.imi place cum ai gesticulat "beri goale"
si tulai ce sexy esti azi :):P

idiotu p... ala de la atestat.in fatza imi zice ca am facut "perfect".nu greshesc la nici o intrebare,mergea tot,ok si el imi da 9.50.

lasa alix oricum nu erai de 9,50 si 9,50 e not ft buna.