View What? in a larger map

Doctorul recomanda o cărămidă pe zi

Vă spuneam acum ceva vreme de acel Fashion Theatre de la Polus, unde a jucat şi Gorgan. Ei bine, acelaşi Gorgan de atunci e eroul povestirii prezente.

Cum aşa? Păi Gorgan a primit un loc de muncă în Griff. Ca şi actor, nu ştiu exact mai multe detalii, dar să vă descriu CV-ul lui.

Acum aproximativ o lună, sub influenţa a prea mult alcool, tot în Griff, Gorgan a început să facă pentru noi, ultimii clienţi, mici stand-up-uri sau schiţe improvizate. Undeva pe la sfârşit patroana i-a dat o provocare. Să mimeze o piesă. Cert este că Gorgan în mijlocul acelei piese a muşcat o cărămidă de pe perete.

Pentru asta a primit job-ul.

Deci copii lăsaţi legumele dracului, pentru ca şeful nu va fi impresionat că aţi mâncat un morcov. Dar cu siguranţă va fi impresioant dacă muşcaţi o cărămidă.

(Acum că l-am lăudat trebe să îl şi ocărăsc puţin. După seara din Griff, şi o dimineaţă care îi cerea foarte multă apă, apa a dat pe dinafară. Pe aceaşi parte pe care a intrat. Şi nicăieri altundeva decât în mijlocul staţiei de tramvai de la gară.

3 răspunsuri:

multumesc, multumesc, acum mi-a crescut si faima si infamia...intr-un ritm alert

ce piesa era aia, in care protagonistul musca o caramida? pura curiozitate :)

@morning child nu mai tin minte, poate raspunde gorgan