View What? in a larger map

O lume sportivă, sportivă de tot

Nu e vorba de piesa de la BUG Mafia, lumea descrisă de ei era nebună, nebună de tot. E vorba de populaţia Clujeana şi cred eu nu numai, care sub frenezia şi senzaţia feerică dată de căldura şi vremea de afară iese la sport.

Prin parcuri au răsărit, ca în fiecare an o dată cu primele zile călduroase, ca şi ciupercile după ploaie, alergători, fotbalişti, basketballişti, ciclişti şi alte feluri de oameni care vor mişcare. Până aici totul normal, dar după ce începe sa ploaie, de ce mai fugi prin ploaie? Sau te dai încă pe bicicletă in tricou sau joci basket cu o minge udă şi rece pe un teren pe care poţi să aluneci? Pe cei care jucau fotbal în noroi dupa ce afara deja era întuneric nu îi pot înţelege de loc.

Foarte sportivă lumea asta. (aici la recomandarea lui Ale aş pune un smiley care râde, dar eu nu intenţionez să folosesc smileys. cu ocaza asta îmi şi cer scuze lui Ale)

Apoi în autobuz un cocalar comunitar îi povestea prietenei sale despre antrenamentele lui de bătăi şi pe cine a mai bătut el. Şi aparent antrenorii lui îl învaţă despre locuri în care poţi să loveşti fără să laşi urme. Sub pretextul de "ca să poţi bate lumea pe stradă".

Pace vouă şi noroc să nu dea unul deăsta peste voi. Şi mergeţi să faceţi sport când nu plouă.

3 răspunsuri:

Salutare.
Frumos blog.
Am pornit o campanie noua de promovare a blogurilor, daca vrei poti sa citesti aici http://sfarsit.com/promovare-blog
si daca iti surade ideea poti sa te si inscrii

heya
in primul rand, ma mir ca m-ai mentionat (si inca de doua ori), imi gadila amorul propriu lohl.
al 2-lea rand se bucura ca ai mai postat.
si in sfarsit, al 30lea, are legatura cu topicul. sau topica? nvm... parerea mea e ca nebunii care joaca fotbal noaptea sunt pur si simplu foarte prinsi de joc, vizibilitatea redusa is just a detail. Sportul e ceva pozitiv, ce uneori duce la excese...

ps. vreau smileys. macar in commenturi. O sa militez pentru chestia asta!!

chiar e foarte funny sa joci fotbal in ploaie.. sau cand ninge :D e tare.. sau sa joci basket la miezul noptii .. ;)
important e sa faci miscare.. :)