View What? in a larger map

Guvern pervers

Acum nu zic că nu îmi place, dar ai de capul meu ce Guvern pervers avem. Or fi având şi ei planuri. Altfel de ce să voteze legi de genul:

Forma proiectului de Cod Penal pe care Guvernul a trimis-o în Parlament pentru adoptare aduce schimbări şi în ceea ce priveşte pedepsele, încurajând atât prostituţia, cât şi incestul. Noul cod prevede reducerea sentinţelor de închisoare, taţii se vor putea culca cu fiicele lor majore, la fel şi mamele cu fii lor majori, pentru că legea va cataloga incestul drept un caz de patologie socială şi nu de faptă penală. Această faptă se va pedepsi doar dacă se va înfăptui prin constrângere sau cu un minor. Pe 25 februarie a fost adoptat, de către Guvern, proiectul Codului Penal, alături de alte două coduri, cel de Procedură Civilă şi de Procedură Penală. În acest moment se află la Parlament şi aşteaptă să fie adoptat.

Acum sincer să fim, mie mi se pare de prisos legea. Adică, dacă incestul nu se face datorită unei constrângeri, ambi parteneri au fost de acord, orice vârstă ar avea, nu vor depune, în acest caz, plângere. Dacă depune plângere unul dintre ei, e viol oricum şi tot la bulău ajunge ăla/aia. Şi plus oricum fetele vor arăta mai bine după 18 ani, deşi nu vor fi la fel de inocente.

Întrebarea mea rămane, cine de la Guvern are vreo rudă care de curând a făcut 18 ani?

Ah şi mai e o lege nouă, nu le mai bagă pe prostituate la bulău, ci le dă amendă la proxteneţi. Asta face parte din programul: "Orice pentru mai mulţi bani".

Tot din acelaşi program e punerea de accize pe telefoanele mobile, sistemele GPS, armele de vânătoare, iPhone-uri, brichete, ceasuri şi reviste pentru adulţi. Acum că au scos incestul îşi permit să pună preţ mai mare pe reviste, huh?

0 răspunsuri: