View What? in a larger map

Cerere

Cerere către Dumnezeu,

Stimate domnule Dumnezeu, subsemnatul Gârby, domiciliat în blogosfera română pe strada berigoale.bogspot.com, în numele comunităţii doresc a vă adresa prezenta cerere.

În speranţa că îmi citiţi blogul, doresc să vă înştiintez că termostatul Dumneavoastră s-a defectat. Vă cer, prin prezenta, să acordaţi mai multă atenţie acestei mici probleme, pentru a evita fluctuaţiile de iarna - vară de pe parcursul zilei.

Totodată vreau să exonerez parte din comunitatea din care fac parte în legătura cu ruga lor de a vedea timpul că se scurge mai repede. Sintagmele de gen: "Să treacă o data ani", "Să vină mai repede vara", etc. nu se refereau la alternanţa dintre viscol şi soare pe parcursul aceleaşi zi.

Am dorii o determinare corectă a anotimpului în care suntem, relaţionată la luna calendaristică dupa tradiţiile europene si americane. Astfel pentru lunile martie, aprilie şi mai să fie primăvară, urmată de 3 luni de vară, apoi 3 de toamnă şi în final restul de 3 luni, iarnă. Ca o rugăminte în plus am putea adăuga schimbarea de durată a verii din 3 în patru luni dacă este cu putinţă.

În speranţa că cererea mea va fi procesată cât de curând, maine sper să pot ieşi fără pufoaică.

Mulţumiri anticipate, Gârby.